Солістка українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зараз бере участь у популярному шоу "Танці з зірками". Жінка активно показує неймовірні образи на" Танцях з зірками " з партнером - хореографом Дімою Жуком у соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу на Юлію нахлинула ностальгія, адже бабине літо вже завершується і за декілька днів Україну оповиє справжня вогка і прохолодна осінь.

"Лови последние тёплые лучи🔥", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На фото Юлія спокусливо позує з розкішним макіяжем і у гольфі-водолазці. Юлія Саніна виглядає дуже гаряче, особливо друге чорно-біле фото, відчувається глибина її почуттів і пристрасті навіть на фото.

Шанувальники підтримали свого кумира і залайкали, а також написали масу коментарів зі словами підтримки, де люди говорили, яка вона чарівна і спокуслива.

"Невероятно красивая 😍", "Яка пристрасть!", " Второе фото как будто с какого-то старого красивого голливудского фильма 🎞🎬👍", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити".