Український відомий модельєр і дизайнер одягу Андре Тан розповів, що знаходив своїх моделей для показів навіть прямо серед перехожих.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів за лаштунками зйомок десятого, ювілейного, сезону "Хто зверху?", який випускає Новий канал.

" я бачу дівчину і розумію, що вона – майбутня зірка, – каже модельєр. - Досі не знаю, як у мене це виходить. Якось побачив, що з супермаркету виходить красива дівчина, схожа на супермодель Наталію Водянову. Але розумію, що це не вона. Підійшов до неї і запропонував взяти участь у моєму показі".

Чоловік зізнається, що своєю пропозицією він приголомшив дівчину. Але вона, недовго думаючи, погодилася. Звали її Наталія Чабаненко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"наступного дня Наташа прийшла до мене в студію і розповіла, що зовсім не вміє ходити по подіуму, – розповідає Андре Тан. - Але її бажання і мрія були сильнішими. Уявіть, на наступний день вона продемонструвала мені чудовий результат. Всього за одну ніч вона відрепетирувала ходу".

Андре Тан, фото з особистого архіву дизайнера
Андре Тан, фото з особистого архіву дизайнера

За словами модельєра, після його показу дівчина прокинулася знаменитою.

"Пам'ятаю, як сьогодні, що колекція називалася "Небесні ластівки", - розповідає Андре. - Вона була в малиновій блузці з капюшоном. Її образ нагадував Діву Марію. Після мого показу Наталю запросили дефілювати в Мілані та Парижі. Дівчина брала участь в показі будинку моди Prada, а потім стала обличчям світових брендів".

Андре зізнається, що ніколи не шукає моделей на публічних заходах.

" там всі ці надуті губи і груди, – каже модельєр, – немає природності і родзинки (посміхається). Я трохи Крейзі, тому шукаю справжні діаманти в інших місцях".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Амадор Лопес розповів, чим торгував, щоб потрапити в Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Анна Різатдінова згадала, на які недоліки фігури вказала їй в дитинстві тренер.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк "неправильно" знімає стрес після зйомок.