Скандальний актор Олексій Панін заявив про своє бажання покинути батьківщину, а також змінив свою позицію щодо Криму. Про це він розповів в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Через деякий час Гордон розповів, що допоміг Паніну з "пропискою", за що епатажний актор подякував українцю.

Російський актор Олексій Панін під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону відмовився від своїх раніших висловлювань щодо Криму і заявив, що не підтримує політику Путіна.

"Я раніше вірив в російську пропаганду. Потім мені трошки відкрили очі. Я не підтримую політику Путін", - сказав актор.

Панін також заявив, що хоче покинути Росію. За словами актора, він не хоче, щоб його 12-річна донька жила в Росії, оскільки йому важливо, щоб вона росла серед людей з європейськими цінностями.

"Хоч офіціанткою, тільки не в цій країні", - заявив Панін.

Він також зізнався, що найближчим часом збирається покинути Росію і переїхати до Іспанії.

"Ми зараз продаємо квартиру і переїжджаємо в місто Торрев'єха (містечко в Іспанії - прим.). Купимо маленьку квартиру, і щоб ноги моєї в Росії не було", - уклав актор.

Згодом з'ясувалось, що це інтерв'ю допомогло Паніну. Дмитро Гордон повідомив на своєму youtube-каналі, що інтерв'ю побачив такий собі Сергій Лось, який проживає в Іспанії, і абсолютно безкоштовно зробив Паніну дозвіл на проживання в цій країні.

Панін подякував Гордону за допомогу. Теж публічно.

"Дякую, Діма!", - підписав Панін опубліковане відео Гордона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Панін опублікував провокаційну фотографію, на якій він постав оголеним

Як повідомляв портал Знай.ua, Панін накинувся на телеглядачів за критику його першої режисерської роботи

Також Знай.ua писав, Панін показав квиток у один кінець: прощавай, немита Росіє