Учасниця дуету TamerlanAlena співачка Alena Omargalieva представила у свій день народження перший сольний кліп "Малинове вино".

Український дует TamerlanAlena відсвяткував минулого року 10-річчя творчого шляху. Цьогоріч Alena Omargalieva заявила про початок сольного проєкту і випустила дебютний сингл "Малинове вино", який відразу і впевнено закріпився на радіохвилях.

А тепер співачка представила яскравий кліп на цю пісню.

Зйомки дебютного сольного відеокліпу Alena Omargalieva тривали Понад 25 годин.

Артистка постає у відео в п'яти розкішних образах - кожен з них уособлює емоції героїні, яка переживає нещасливе кохання. Мрійлива, яка втікає від себе і реальності, зухвала і нещадна, спокуслива і відчайдушна - таку Alena Omargalieva глядачі побачать в її сольній роботі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Кожному образу героїні була відведена особлива локація. Зйомки почались на світанку на даху хмарочоса, зеніт припав на пшеничне поле, а закінчили - під ранок наступного дня у вишуканих двоповерхових апартаментах.

"Я прожила ціле маленьке життя на зйомках "Малинового вина". Було страшенно холодно, коли ми почали знімати в басейні на даху, а під час зйомки в полі ми згорали під палючим сонцем, температура повітря була вище 35 градусів! Символічно, і моя героїня переживає в кадрі весь спектр емоцій і почуттів, які викликав у неї зраду коханого: від розгубленості до байдужості й рішення йти далі", - розповіла Alena Omargalieva.

Режисером відео став Олексій Островий, який раніше знімав роботи на дуетні сингли TamerlanAlena, а також сам Tamerlan. Співачка зазначила, що свій перший сольний кліп змогла довірити тільки команді, з якою добре знайома і впевнена, що вони на одній хвилі.

Як запевняють артисти, початок сольного шляху Альони не виключає успішне існування дуету TamerlanAlena. Втім, так це чи ні - стане зрозуміло тільки з часом.