Знаменита голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яку називають українською дівчиною Бонда після того, як вона зіграла в бондіані, відповіла на численні питання шанувальників про її теперішній стан.

Річ у тому, що знаменитість вже встигла захворіти і вилікуватися від коронавірусу, але інформацію про одужання багато хто з фанатів пропустив і продовжують переживати за улюблену акторку.

У себе в Instagram Куриленко опублікувала селфі, на якому постала без макіяжу в домашній обстановці. Виглядала Ольга трохи скуйовдженою і якоюсь інакшою. Багато шанувальників не впізнали свого кумира.

Ольга Куриленко вирішила нагадати фанатам, що вона вже перехворіла китайським вірусом. Вона зазначила, що багато хто пропустив її сторіс про те, що вона здала тест і він виявився негативним.

"Мій останній тест негативний - для тих, хто пропустив сторіс", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У коментарях фанати залишили Ользі масу привітань і компліментів.