19 жовтня на "Новому каналі" стартує другий сезон проекту "Le Маршрутки", який покликаний зруйнувати стереотипи про Український туризм і перевернути сприйняття нашої країни. Леся Нікітюк розповіла про те, що головною відмінністю цього сезону стане відстань.

Читайте Знай в Google News!

"Місця, включені в маршрут, не користуються популярністю серед туристів, якщо про них взагалі хто-небудь знає, крім місцевого населення", — доповнила вона. В їх маршрутці зуміли побувати металурги, кобзарі і навіть індіанці.

Le Маршрутка, фото: Новий Канал

Ведуча повідомила, що за кермом транспорту залишається все той же Богдан Богданович, якому довелося миритися з поломками, своєрідними пасажирами і українськими дорогами, які знаходяться в жахливому стані.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім цього, вона зазначила, що будуть вказані напрямки для любителів екстриму і поїздок до Чорнобиля. Ведуча "Нового каналу" досліджує металургійні заводи, кар'єри і спуститься в шахту.

"У цьому сезоні ми їли таке, що китайцям з їх кажанами і не снилося. Наприклад, бойки нас пригощали стравами, які я в житті не пробувала. І навіть не знала, що таке є в Україні – борщ з пшоном і тушкована лобода", — поділилася Нікітюк. Ще вони зуміли скуштувати шашлик з вугра, а також суп з кислої капусти на Волині.

Le Маршрутка, фото: Новий Канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала клюнула на модного міністра, тисячі фото просто сипляться в мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", чарівна Санта Дімопулос яскраво відзначила перший день народження дочки Софійки: "Я прийняла виклик..."

Знай.ua писав, ніжна Кароль перетворилася на святого ангела, величезні крила і томний погляд: "Знайти своїх..."