Не так давно Едіта П'єха відзначила 83-й день народження, однак на цей раз виступу на сцені не було. І причина не лише у карантині - Едіта Станіславівна може мати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Собеседник з посиланням на неназване джерело.

Так, зірка вже давно не з'являється на людях. Співачка живе в заміському будинку під Петербургом разом зі своїми помічницями по господарству. Кілька років тому артистка невдало впала, зламала ногу, після чого до звичного життя повернутися так і не змогла. Кожен крок давався їй з великими труднощами. Крім того, додалися сильні болі в спині. Артистка була змушена видалити нерв, після літала в Німеччину на реабілітацію. Але всі зусилля виявилися марними.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Дуже болить спина! Таке відчуття, що у мене там кинджал!", — казала тоді улюблениця мільйонів.

Через безперервні болі П'єха навіть на сцену була змушена виходити зі стільчиком. Глядачі цей факт брали, розуміючи, що вік бере своє. Але останнім часом стан Едіти Станіславівни погіршився ще більше. П'єха перестала виходити з дому.

Раніше зірка із задоволенням спілкувалася з шанувальниками і близькими телефоном. Але тепер додзвонитися до П'єхи неможливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядали Аллегрова, Пугачова і Леонтьєв 25 років тому: кому роки пішли на користь.

Як повідомляв Знай.uа Оззі Осборн скасував все через екстрену госпіталізацію.

Знай.uа писав, госпіталізація Павла Волі: комік повідомив шокуючу новину.