Джованна Антонеллі - бразильська актриса театру і кіно, фотомодель, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалам, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна - зірка серіалів "Клон" і "Тропиканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 44-річна красуня показала яскраве фото, на якому позує в незвичайному образі. Як видно, Джованна відображена чи то в гримерці, чи то у себе вдома. Перед камерою актриса з'явилася у свіжому красивому образі - на ній білосніжна напівпрозора блузка, під якою просвічується мереживний бюстгальтер. Її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж, вона з легкою посмішкою дивиться в камеру. Фанати в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.