Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу Fantina поділилися чудовою картиною, на якій зображена артистка. На ній Тіна лежить в простирадлі золотого кольору, а ззаду її обіймає величезний і пухнастий білий ведмідь. Варто відзначити, що арт вийшов дуже казковим і оригінальним.

"Арт Дня від @art.byfoxy завжди дуже раді новим роботам, які ви можете надсилати нам в direct💌", - йдеться в підписі до картини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Божееее, крутотень😍 😍 😍", "Дуже красиво❤️", "Як красиво😍 😍 😍 😍", "Дуже мило😍", "Мі мі мі❤️", "Яка краса, ніжно дуже, милота", "Душевно і ніжно!", "Дуже дуже❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Автор цього шедевра також відповіла на публікацію: "Дуже вдячна❤️🥺".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зробила зізнання про найвідвертіше: "У моєму житті є місце чоловікам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила загадкове тату в місці для поцілунків.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зробила "своїм" чарівний подарунок для обличчя: "Дивимося разом".