Марічка Падалко, щаслива мама і успішна телеведуча на телеканалі "1+1", яка нещодавно одужала від коронавірусу, активно ділиться своїм життям в мережі, привітала улюблене з дитинства місто найвідомішим блюдом. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Полтава, зі Святом!!! "Сніданківські" галушки-на Вашу честь️ ️ Люблю Полтаву з дитинства-місто моїх шкільних канікул та бабусі і дідуся👵 🏻 Є полтавці в мені в підписниках? А ті, хто любити Полтаву)", - пише Марічка.

Шанувальники з радістю відгукнулися на таке питання і виявилося, що у неї чимало фанатів з Полтави. А одна дівчина навіть бачила Падалко одного разу на напівмарафоні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"є полтавці", "я тобі люблю і Полтаву теж😍", "Полтава", "раніше жила в Полтаві) в 2018 бачила Вас на підлозі марафоні Нової пошти", " Завжди гарна і красива)))", " Ваууу!!! Марічко, крута!:)👻✌️зі святом!", "Є ті, хто дитинство у бабусі в Полтаві проводили😉❤️", " Є є є! Полтава фантастичне затишне місто🌸 🌸 🌸 🌸зі святому, Полтаво", " люблю Полтаву! У мене там живе багато родичів!", "Красуня!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко після одужання показала складнощі дистанційного навчання.

Як повідомляв Знай. ua, Марічка Падалко втрачає калорії і нервові клітини через дитину.

Також Знай. ua писав, що Марічка Падалко потонула в обіймах не свого чоловіка.