Світська левиця Світлана Вольнова часто радує шанувальників кадрами зі свого особистого і професійного життя. Цього разу жінка опублікувала комічний ролик на якому показала, що відбувається з жінкою, коли вона зустрічає колишнього. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" що відбувається, коли ти зустрічаєш свого башего( ую )? Розкажіть про Ваш досвід", - пише Вольнова.

На відео Світлана помічає когось за кадром, намагається уникати погляду і швидко піти. Йде вона боком, але спочатку для прикриття і того, щоб її не впізнали, надягає солом'яний капелюх і темні сонцезахисні окуляри. Шанувальниці впізнали на цьому відео себе і навіть поділилися власними історіями, як чинять при зустрічі з колишнім.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

" Ну прикольного як! У 89 відсотках реакція така ж👌 🏻 😉", " неприємний досвід, це зустріч як з минулим.. краще бути в сьогоденні)", " мені іноді навіть дзвонять.. після 13 років розставання.. Забути не можуть))", " Ти виглядаєш абсолютно приголомшливо!!", "Левиця в тренді🔥", "відразу йдемо гуляти по наших улюблених місцях і згадувати смішні історії", " а може, вибухне Нова зріла пульсуюча вулканообразная мультиогроменная любов?", "Жінки не приймають минуле, уникають спілкування з колишніми", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, поради від зірок і відомої відьми, як чоловікам врятувати свої нерви з жінками.

Як повідомляв Знай. ua, Слава Камінська відповіла фанатам на питання про весілля з Дікусаром.

Також Знай. ua писав, що Світлана Вольнова дала настанови всім жінкам.