Пластичний хірург і колишній чоловік української співачки Слави Камінської Едгар Камінський розповів про свою дитячу мрію стати лікарем і в своїй клініці. Про це він розповів в інтерв'ю ведучій Нового каналу Ганні Олицькій для YouTube-каналу "Без комплексів".

Читайте Знай в Google News!

Разом пара була близько шести років і порівняно недавно розлучилася. В інтерв'ю ведучій Нового каналу Ганні Олицькій для її YouTube-каналу «Без комплексів» пластичний хірург зізнався, що публічність впливає на його справу одночасно як позитивно, так і негативно.

"Моя мрія – бути класним і багатим лікарем, але не таким відомим, - поділився він. - Щоб не знали, куди і з ким ти їздиш відпочивати. Зізнаюся, дуже важко, коли тебе обговорюють. Тому зараз я почав по-іншому вести навіть свою сторінку в Instagram-публікувати значно менше постів".

Помилкове враження, каже Едгар Камінський, склалося у людей через публічність щодо його доходу. Якщо пластика грудей в клініці коштує десять тисяч євро, то це ще не означає, що всю цю суму він кладе собі в кишеню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Едгар Камінський, фото: youtube
Едгар Камінський, фото: youtube

"Люди як думають: «він отримує десь триста тисяч на місяць»,-наводить приклад Едгар Камінський. - Але ніхто не вважає, скільки коштує, наприклад, хороший УЗД-апарат. А це не менше ста тисяч євро. Якщо брати по 400 гривень за УЗД-діагностику, то скільки часу доведеться відпрацьовувати весь апарат? Десь чотири роки. А за цей час вже потрібно купувати новий. Тому маючи бізнес, ти заробляєш зазвичай значно менше".

Але незважаючи на всі нюанси, хірургія була мрією екс-чоловіка слави Камінської. І досі залишається справою всього його життя.

" з п'яти років я хотів стати лікарем, з семи – хірургом, - розповів Едгар Камінський ведучій Нового каналу. - Пам'ятаю навіть, як зліпив Термінатора і грав, як ніби його збила машина, і мені довелося «оперувати». Я добре вчився і замість того, щоб гуляти, залишався вдома читати медичні підручники. Тому що завжди знав, чого хотів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слава з "НеАнгелів" прогулялася по супермаркету в нижній білизні і халатику.

Як повідомляв Знай. ua, Едгар Камінський назвав причину розлучення зі Славою "Неангелом".

Також Знай. ua писав, що Слава з "НеАнгелів" прогулялася по супермаркету в нижній білизні і халатику.