53-річна модель і акторка Памела Андерсон продовжує активно вести свої соцмережі на радість мільйонам шанувальників у всьому світі. Попри не надто молодий вік зірці 90-х вдається зберігати неймовірну зовнішність, що вона вкотре продемонструвала у новій публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Побачимося на небесах", — підписала фотографію легендарний секс-символ.

На знімку Памела Андерсон позує на літній терасі свого будинку. На ній лише білизна чорного кольору, яка хоч і доволі закрита, все ж добре підкреслює переваги фігури зірки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А не так давно Андерсон похвалилася іншими фото з однієї серії.

На першому, кольоровому фото вона присіла на краєчок столу, а на другому, чорно-білому, пікантно нахилилася до духовного шафки, залишивши чоловічій половині аудиторії простір для фантазій. Всього за добу фотографія Памели набрала майже 32 тисячі лайків і ціле віяло хвалебних коментарів. Це говорить про те, що секс-символи не старіють, вони лише стають з роками благородніше і бажаніше, як хороше вино. І так, "Рятувальниця Малібу" все ще здатна сп'яніти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця.

Як повідомляв Знай.uа, відмовляється старіти: зірка "Брат-2" Ірина Салтикова шокувала фото в купальнику.

Знай.uа писав, Гола Памела Андерсон яскраво попрощалася з літом: вигнулася, як кішка.