Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію гарячих кадрів, відправившись на відпочинок в спекотні краї зі своїм бойфрендом. Так, дівчина продемонструвала струнку фігуру зі смарагдовому міні-бікіні, над якою наполегливо працювала все літо. При цьому красуня сповна насолодилася заходом сонця, грайливо прибираючи волосся з обличчя і тримаючи в руках маленький фотоапарат. На дерев'яному пірсі Наташа накинула і яскраво-червону сорочку-оверсайз, засвітивши численні татуювання на руках і поділившись планами на майбутнє.

[quote author=""]трохи такого ось настрою 🏖

а взагалі я загорілася однією ідеєю, яку мрію втілити, але вже в 2021🦋

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

не буду нікому-нікому говорити

Фолловери засипали Наташу компліментами: "гарного відпочинку, і щоб ідея і справді збулася, а ми чекаємо і підтримаємо❤", " шалено красива😻 💔", "красуня😻 💔", "Наталія❤️❤️❤️❤️", "балдію від цих фоток😍 🔥", "гарна♥️","така красива🔥 😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.