Учасниця третього сезону "Топ-моделі по-українськи" Аміна Досимбаєва (Новий канал) перевтілилася в блондинку і потрапила в Суперсезон модельного реаліті завдяки глядацькому голосуванню. Вона розповіла, що відбувалося в її житті між сезонами.

Читайте Знай в Google News!

"після проекту я відразу вирішила прилетіти до Києва, щоб жити і працювати тут якийсь час. Правда, я думала, що буду одна, але через тиждень мій молодий чоловік вирішив прилетіти до мене, і ми почали жити разом. Вперше! - поділилася дівчина. - Це однозначно був період великих змін у моєму житті: Нова країна, новий етап у відносинах... обидва пункти стали великим кроком для мене".

Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал
Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал

"відразу після прильоту до Києва зі мною зв'язалася Алла і запропонувала підписати контракт з її модельним агентством Kmodels. Я погодилася, звичайно ж — - посміхається учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Після цього моє життя дуже змінилося: почали надходити різні пропозиції по роботі, з'явилися замовлення навіть в Instagram. Я могла б втратити голову від такого різкого насичення, але, безумовно, розуміла, що це лише початок, і мені потрібно набирати обертів! Так як до "Топ-модель по-українськи" у мене зовсім не було досвіду в моделінгу, моєю першою метою було зробити якісне портфоліо, тому погоджувалася практично на кожну фотосесію, в тому числі і TFP. Через деякий час з'явилися вже більш серйозні пропозиції, каталожки, зйомки для розворотів журналів і т.д".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал
Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал

"самим запам'ятовуючим було те, що я пройшла кастинг в кліп Макса Барських і працювала з Аланом Бадоєвим. Це було відео на пісню "Лей, не шкодуй", і це було просто неймовірно – стати частиною величезної команди, працювати з таким крутим артистом, — з теплом згадує Досимбаєва. - Насолоджувалася кожним моментом! На чолі масштабної зйомки стояв Алан Бадоєв, і я відчула Наживо, яка ж скажена енергетика у цієї людини".

" після закінчення трьох місяців, перед Новим роком, мені довелося повернутися додому оновити візу. Спочатку я думала, що зможу оформити все за кілька тижнів і повернутися до Києва, але 2020 рік вирішив все за нас. У зв'язку з пандемією всі кордони закрили, і мені довелося залишитися вдома на невизначений час. Після надійшла пропозиція брати участь в» Супер Топ-моделі по-українськи", так як за результатами глядацького голосування я була в топі рейтингу учасниць. До цього і подумати не могла, що мені належить ще раз зануритися в цей непростий знімальний процес, але, звичайно ж, погодилася! - каже Аміна. - Незабаром я таки полетіла до Києва на зйомки реаліті, але рівно через день після мого прильоту в Україні оголосили карантин, зйомки перенесли, а всі міжнародні рейси скасували. Якщо чесно, вже думала, що залишуся в Києві на невизначений термін, але наш уряд організував евакуаційний рейс, і мені вдалося прилетіти додому. А вже через кілька місяців, коли карантин послабили, я знову повернулася в Україну на зйомки Супересезону".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з " ТМПУ "перетворилася на солодку Герміону з" Гаррі Поттера", спека зашкалює.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостячка" Мішина підперла пружне декольте вузьким корсетом.

Також Знай. ua писав, що Супермодель Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.