Американські співачка, легенда репу Нікі Мінаж народила дитину. Це первісток як для виконавиці, так і для її чоловіка - Кеннета Петті, який раніше сидів за звинуваченнями у сексуальному насильстві. Зіркова пара приховує стать дитини та обране ім'я.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про народження дитини опублікував таблоїд TMZ, пара не прокоментувала навіть цей факт.

Загалом співачка, якій цього року виповнилося 37 років, протягом тривалого часу приховувала свій стан, хоча чуток ходило надзвичайно багато. Згодом вона сама опублікувала фотографію, на якій чітко видно її живіт - всі запитання і плітки зникли. Незважаючи на всю епатажність зірки, справжнім скандальним членом родини є її чоловік, якого у 1995 рокі звинуватили у зґвалтуванні, у 2002 році він убив чоловіка. Загалом чоловік відсидів сім років у в'язниці. Пара почала зустрічатися у 2018 році, у 2019 пара офіційно одружилася.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, неосяжні принади Мінаж змусили чоловіків пускати слину.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мінаж показала пишні форми, обтягнуті латексом.

Також "Знай.uа" писав, що Нікі Мінаж перетворилася в русалку з величезним задом.