Гумористичному проєкту "Жіночий квартал" днями виповнюється 2 роки - перший випуск програми вийшов 6 жовтня 2018 року, який одразу завоював прихильність глядача.

З приводу дня народження проєкту акторки Віра Кекелія, Марта Адамчук та Лєра Товстолєс поділилися історіями з концертів, про які ніколи не зможуть забути.

Зокрема, Віра Кекелія зізналась, що найсмішніша ситуація відбулась з нею на зйомках "Жіночого Кварталу" в Одесі.

"Концерт проходив просто неба, і надворі вже були сутінки. Я зайшла за куліси та побачила стіл з купою солодощів. Там були макаруни, тістечка, печиво. Думаю: який смачний дівчачий райдер нам цього разу підготували! Після першої частини концерту я мала 20 хвилин перерви й знову повернулася до тістечок. Взяла одне скуштувати, а воно настільки смачне було, що не передати словами. Потім підійшла Оля Жуковцова. Вона взагалі солодкого не їсть, але була в захваті, коли спробувала тістечко. Згодом ще й інші дівчата підійшли. І тут ми в темряві чуємо голос реквізитора: "Дівчата, ви що робите? Це ж реквізит для номера Наталі Могилевської, Марти Адамчук та Олени Кавець". Боже, як нам було соромно. Ми з дівчатами стояли, наче школярки. Ще й пальці в шоколаді та кремові. Та, на щастя, у хлопців були додаткові тістечка. Вони поставили їх на порожні місця – і ми були врятовані".

А Марта Адамчук розповіла, що ніколи не забуде день, коли вже подумки прощалась із роботою в проєкті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"На початку участі у проєкті я мала виступити разом з Дмитром Шуровим. Це був складний номер, за сценарієм якого я прйшла до нього на урок. Мені потрібно було одночасно і співати, і залишатись в амплуа акторки. Та ще й сам номер був дуже довгий. Я сильно хвилювалась перед виступом, боялась підвести команду, думала, що з чимось не впораюсь. Чесно, я була практично впевнена, що цей мій концерт у "Жіночому Кварталі" стане останнім".

Акторка Лєра Товстолєс зізналася, що проєкт подарував їй найкращу подругу – Олю Жуковцову. А про свою різницю у віці дівчата дізналися випадково.

"Минулого року ми зібралися всім колективом "Жіночого Кварталу", і тут хтось запитує: "А хто народився в рік свині?" Я викрикую, що народилась під цим знаком. Оля Жуковцова каже, що і вона в рік свині народилась, а потім говорить мені: "Стоп. Це значить, що я від тебе на 12 років старша?" І всі почали сміятися. Ми зрозуміли, що не задумувались про різницю у віці, і вона взагалі ніколи не відчувалась», - пригадує Лєра.

Також акторка розповіла, як вони з Ірининою Сопонару примудрялись взяти від відпочинку максимум та досхочу повеселитися, коли на це було лише кілька годин:

"Коли у "Жіночого Кварталу" були концерти в Туреччині, нас поселили в класному готелі з дуже смачною кухнею, басейнами та безлімітною полуницею. І ми з Ірою Сопонару були єдиними, хто до 11:00, коли стартували репетиції, встигали спробувати всі послуги готелю. Ми навмисно дуже рано прокидались, і о 7:00 вже були у красивих купальниках з коктейлями в руках. Тож не втрачали жодної можливості повеселитися протягом трьох годин. Якщо хтось має настільки мало часу, як ми, проте хоче скористатись ним на повну, звертайтеся – все розкажемо".

Їхні розповіді глядачі зможуть почути у суботу, 3 жовтня під час прем’єри третього сезону "Жіночого Кварталу".