Українська співачка і учасниця поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська вдруге спробувала удачу на популярному танцювальному шоу "Танці з зірками", яке виходить на телеканалі "1+1". Його ведучим виступають Юрій Горбунов і виконавиця Тіна Кароль.

Читайте Знай в Google News!

В ефірі телепередачі "Світське життя" Катерина Осадча поставила Камінській кілька запитань про участь у шоу. Жінка покинула шоу вже після другого ефіру і заявила: "Танці це не моє. Однак не так вже я і кострубато танцюю, як сказали судді".

Вона виступала разом з 34-річним танцюристом Дмитром Декусаром і, як виявилося, продовжує займатися з ним досі. На питання ж від Осадчої про те, чи є між ними щось більше, ніж просто тренер і танцівниця зараз. Тоді ж Слава Камінська відповіла, що у неї є кохана людина і його звуть не Дмитро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Але ім'я нового залицяльника жінка так і не назвала, сказала лише, що він є дуже красивим чоловіком. Раніше вона перебувала в шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським, з яким розлучилася в 2019 році, після 5 років спільного життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, важкохвора Шоптенко з "Танців з зірками" розповіла про свій стан: "Не порівняти ні з чим"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не хочеться вірити": друзі розбитого інсультом Моїсеєва підозрюють найстрашніше

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.