Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку цікавими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист вирішив поділитися ліричними рядками і заінтригував фанатів прем'єрою своєї нової пісні, яка відбудеться зовсім скоро.

Читайте Знай в Google News!

" S. O. S.-прокричи, Мрії сльозами перетворюються на вірші. Та ти не знаєш від кохання де знайти ключі. Не мовчи, не мовчи", - пише Козловський.

До посту артист додав хештег, де повідомив, що прем'єра не за горами. Він додав знімок, на якому задумливо сидить на підвіконні біля вікна і дивиться у вікно, відвернувшись від камери.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фанатів заінтригували рядки Козловського і вони висловили свої емоції і відчуття про це. У тому числі шанувальники зізналися, що заінтриговані і чекають прем'єру.

" Така назва цікава...) Дуже красиве фото. Сльози. Інколи й вони закінчуються. А потім знову... Хочеться танцювати, під дощем. Може і з власних сліз. Чекаю"," До глибини"," з нетерпінням чекаємо прем'єри"," Ти – сонце", " не журися, знайдеш ще свої ключі від свого щастя. Все попереду, долю не квап))"," дуже сильно"," Красунчик"," заінтригували", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до будинку Козловського примчала фанатка з викруткою, співак сторопів.

Як повідомляв Знай. ua, мачо Козловський без маски і страху запросив фанаток в місто мрії.

Також Знай. ua писав, що Козловський засмутив кадрами з дитиною, просто диво.