Відомий український співак, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заявив, що Крим обов'язково повернеться до складу України. Заява прозвучала в інтерв'ю артиста для Крим.Реалія.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо міряти величиною людського життя, можна лобом об стіни битися в очікуванні. Але для історії, скільки б там не було – 10, 20, 50 або навіть 100 років – це ніщо. Крим обов'язково повернеться. Коли? Залежить від того, наскільки плідно ми всі будемо працювати на цей результат", - сказав Хливнюк.

При цьому співак не став прямо критикувати представників російського шоу-бізнесу, які зраділи окупації півострова РФ.

"З приводу" підспівував " - я не хотів би переводити розмову в негативне русло. Це вибір кожної людини, і вони – громадяни своєї країни. Якщо вони бачать її імперією, яка жадає чужих територій, мені їх просто шкода", - сказав Хливнюк.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також артист розповів, куди б він в першу чергу поїхав би в Криму.

"По можливості побував би скрізь. Справа не у відпочинку. З'ясував би на базарі в Ялті, чи змінився рецепт плову, який вони раніше готували у величезному казані. Можливо, піднявся б на Ай - Петрі зі своїми друзями, як робив безліч разів", - говорить Хливнюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк потужно підтримав протести в Білорусі проти Лукашенка.

Як повідомляв Знай. ua, соліст "Бумбоксу" Хливнюк став схожим на героя пісень кола, українці не знаходять слів.

Також Знай. ua писав, що Сердючка і" Время и Стекло "вкрали головні хіти" Океану Ельзи "і"Бумбоксу".