Павло Зібров, український співак і володар вус, не припиняє тішити своїх прихильників активним веденням соціальних мереж і комунікацією у них. Так, співак доволі часто публікує фотографії з життя, роботи, а також відео, на яких він співає. Ось і цього разу всі підписники можуть подивитися на Зіброва за виконанням його професійної діяльності.

Читайте Знай в Google News!

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

На відео, розміщеному на власній сторінці співака у соціальній мережі “Інстаграм”, співак у неформальній сорочці сидить за чорним роялем на тлі темних важких штор. Чоловік грає на музичному інструменті, проте не співає. Він спокійний, випромінює ніжність. Зібров так підписав це відео: “Романтичний настрій сьогодні, чого і вам бажаю! 🎹❤️”. Музика, яку виконує Зібров написана до його легендарної пісні “Женщина любимая”, яку знають і співають абсолютно усі дорослі українці. Ця пісня настільки популярна, що її виконують на кожному непретензійному весіллі. Підписники та фанати співака радісно відгукнулися на музику, виражаючи свою любов до цієї пісні, ділячись спогадами про танці під неї.

Популярні новини зараз
Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева Опалювальний сезон 2024-2025: коли включать тепло та якими будуть тарифи для населення Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару в День Незалежності України.

Також портал Знай.uа писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.