Культовий хоррор-фільм "Дзвінок" режисера Хідео Накати, знятий в 1998 році, виявився"проклятим". Не так давно стало відомо про самогубство виконавиці головної ролі Томоко Оісі — Юко Такеуті.

Японська актриса кіно і ТБ Юко Такеуті знайдена мертвою у власному будинку в Токіо 27 вересня. Про це повідомили в столичному управлінні поліції країни. У замітці поліцейських уточнюється, що 40-річна актриса наклала на себе руки.

Тіло нещасної виявив чоловік Такеуті, актор Тайки Накабяші в їх спальні. Тоді у нього залишалася надія, що кохана ще жива. Юко негайно відвезли в госпіталь, де лікарі лише констатували смерть.

Що саме спонукало Юко на такий жахливий крок, невідомо. Крім коханого чоловіка, у неї була ще й блискуча кар'єра-вона була лауреатом і номінантом десятків нагород і ніколи не скаржилася на депресію. Проте, зірка пішла з життя добровільно, не залишивши навіть записки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Юко Такеуті народилася 1 квітня 1980 року в Сайтамі (агломерація великого Токіо). Зніматися почала в кінці дев'яностих- "кіборг"," Холодне літо"," осінь у Варшаві"," міс Шерлок"," чудова дев'ятка", маса інших.

Накабаяші-другий чоловік актриси, пара одружилася в минулому році, не так давно Юко народила свою другу дитину. Раніше Такеуті чотири роки була одружена з актором кіно, ТБ і артистом театру Кабукі Шидо Накамурою, відомим за "листами з Іводзіми" Іствуда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі помер ректор легендарного університету - з ним пішла ціла епоха