Зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, однак її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, фанати уважно слідкують за сторінкою своєї улюбленої співачки.

Нещодавно Софія Ротару потішила шанувальників рідкісним кадром.
73-річна зірка перевершила саму себе, похвалившись неймовірними змінами в зовнішності.

Софія Михайлівна постала на ніжному кадрі з ефектної фотосесії.

Ротару зробила об'ємну укладку і розпустила волосся. Вона нанесла на обличчя легкий ліфтинг-макіяж, підкреслила брови олівцем і зробила делікатні стрілки на повіках, щоб візуально їх підняти. Співачка освіжила обличчя рум'янами ніжно-рожевого відтінку і виділила губи з ледь помітним відтінком nude.

Для свого образу Ротару вибрала безпрограшний варіант вбрання - білу сорочку вільного крою. Вона залишилась не застебнутими кілька ґудзиків, створивши грайливий образ.

Свій образ зірка завершила великими сережками-пусетами у вигляді кристалів.

Софія Михайлівна кокетливо позувала перед камерою, піднявши одну руку і заклавши її за голову. Ротару променисто усміхається на камеру, грайливо фліртуючи з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники відразу відгукнулись на новий пост, залишивши захопливі коментарі, відзначаючи, якою молодою і чарівною виглядає Софія Ротару.

"Ви просто чарівні!",
"Така кокетка!",
"Молода красуня в білому!",
"Дивовижна і нереальна!",
"
Поза віком і часом", - захоплюються фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Ротару відсвяткувала 73 день народження у своєму заміському будинку під Києвом у вузькому сімейному колі

Як повідомляв портал Знай.ua, син Софії Ротару Руслан Євдокименко трепетно привітав маму з днем народження.

Також Знай.ua писав, онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.