Минулої неділі глядачі мали змогу насолоджуватись сьомим прямим ефіром головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". Цього разу був на паркеті, крім разючих танцювальних номерів у виконанні зіркових учасників, панували справжні пристрасті й запекла конкуренція. Одним з найяскравіших моментів став пристрасний танець двох головних конкуренток сезону - Надії Мейхер та "чорної пантери" Санти Дімопулос.

Варто зазначити, що станцювати на паркеті пасодобль в парі запропонувала Санта Дімопулос.

Річ у тому, що екс-учасниць групи "ВіаГра" ледь не з першого ефіру танцювального шоу охрестили головними конкурентками сезону, а після виступів на паркеті судді час від часу порівнюють їх, називаючи одними з найсильніших учасниць проєкту, які мають всі шанси потрапити до фіналу. На один з таких коментарів зірка Санта Дімопулос відповіла несподіваним зверненням до своєї "суперниці" в шоу, запропонувавши їй станцювати жіночий пасодобль в парі - вперше в цьому проєкті. Надя виклик прийняла і погодилася на спільний танець.

Історія отримала продовження під час сьомого прямого ефіру "Танців з зірками", де головні конкурентки вийшли на паркет і виконали яскравий пасодобль під уже легендарний хіт Beyoncé - Run the World, де завершальним акордом в танці став пристрасний поцілунок двох екс учасниць "ВіаГри".

Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1
Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1

Танцювальний перформанс на паркеті вразив суддів проєкту. Так, запрошений суддя сьомого прямого ефіру, ексучасник "Танців з зірками" Іраклі Макацарія зазначив:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це було просто незабутньо! Ви спалили паркет. Браво, дівчата, я аплодую вам стоячи", - сказав суддя.

Його підтримала і найсуворіша суддя проєкту Катерина Кухар, яка запропонувала Іраклі подарувати дівчатам троянди.

Санта Дімопулос та Надія Мейхер , фото 1+1
Санта Дімопулос та Надія Мейхер , фото 1+1


За лаштунками учасниці зізналися, що, попри тему ефіру і характер танцю, намагалися вкласти в виступ багато вогню і пристрасті.

"Не дивлячись на те, що нас з Сантою сприймають як запеклих конкурентів, ми не змагаємося один з одним, а працюємо кожен над собою. Тому, коли Санта в минулому ефірі кинула мені виклик, я з радістю погодилася, адже це щось нове і дуже незвичайне. Пасодобль у нас вийшов запальним і пристрасним, ми з Сантою вжилися в ролі настільки, що в фіналі піддалися емоціям, і це був мій перший поцілунок з жінкою", - зізнається Надія Мейхер.

Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1
Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1

Своєю чергою, Санта Дімопулос прокоментувала виступ так:

"Я давно відзначала, що ставлюся до Надії з повагою і захопленням, і мені було дуже цікаво разом працювати над таким особливим танцем і постановкою. Я вражена тим, наскільки Надія відповідально ставиться до роботи, ми залишалися в залі для репетицій до пізнього вечора. У спілкуванні Надія дуже м'яка і приємна, а робота з постановкою і танцем - це як пожежа, крізь яку ми пройшли разом".

Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1
Санта Дімопулос та Надія Мейхер танцюють пасодобль, фото 1+1