Минулої неділі, 11 жовтня, популярна американська реперка Cardi B (Белкаліс Марленіс Альманзар), відома своїм епатажним вбранням, відсвяткувала своє 28-річчя. Співачка влаштувала запальну вечірку в Лас-Вегасі, куди запросила близьких друзів і колишнього чоловіка, репера Offset (Кіарі Кендрелл Сіфус).

На своїй сторінці в Instagram реперка поділилася з підписками подарунками, які їй прислали на день народження.

Схоже, друзі знають, чим порадувати Карді у період розлучення з Offset. Співачці прислали п'ятиярусний торт Bellesa та ... секс-іграшки!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак, величезну коробку з приладдям для дорослих зірка вирішила не розпаковувати при доньці Калчер, акуратно показавши в Stories кілька секс-іграшок.

А пізніше скандальна реперка опублікувала більш відверте фото, на якому вже сама постала з вібратором. Невже Cardi B, у якої на рахунку 28 мільйонів доларів, вирішила рекламувати іграшки з секс-шопу? Чи просто у багатих свої примхи?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, реперка Cardi B після бурхливої вечірки злила селфі з голими грудьми

Як повідомляв портал Знай.ua, Cardi B зважилася подати на розлучення після трьох років шлюбу. Причини наразі не розголошуються, але Карді вже йшла від репера Offset в 2018-му році через його зради.

Також Знай.ua писав, Cardi B презентувала свою нову відеороботу