Акторка Фатіма Горбенко, яку глядачі добре знають за роллю Олени Коренєвої у серіалі "Кріпосна", потрапила в аварію, в результаті якої отримала травми, що спотворили їй обличчя.

Нещасний випадок трапився влітку в Одесі. Причиною травм, зокрема, стало і те, що Фатіма Горбенко зігнорувала паском безпеки.

"Кінець літа 2020 видався насиченим подіями. Ми з батьками потрапили в ДТП по дорозі до дикого пляжу в Одеській області, де планували затестити нові сапборди. Слава Богу, батьки не постраждали, оскільки були пристебнуті та спрацювали подушки безпеки. А я, в результаті зіткнення та бувши не пристебнутою на задньому сидінні, отримала чисельні переломи кісток лицьового черепа", - розповіла подробиці акторка.

Через пару днів після аварії Фатіма дізналась, що її хочуть бачити у новому серіалі "Мій коханий ворог".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я прочитала синопсис, мене вразила героїня Лілія – такого суперечливого персонажа я ще не грала. Але я заборонила собі навіть мріяти про цю роль, оскільки на мене чекала складна операція. Потрібно було зафіксувати уламки кісток у правильному положенні титановими пластинами. Прооперував мене блискучий щелепно-лицевий хірург Бабов Євген Дмитрович в Одеському військовому госпіталі. Окрема подяка керівнику відділення щелепно-лицевої хірургії Олені Кулібабі", - зазначила Фатіма Горбенко.

Не дивлячись на те, що обличчя в акторки було спотворено, лікарі та медсестри госпіталю упізнали зірку "Кріпосної" та весь час розпитували її про фільм.

"Цікавились, чи вижив Жадан та чи буде третій сезон «Кріпосної». Звичайно, мені було приємно, але я відчувала змішані емоції, оскільки розуміла, що приступити до зйомок зможу лише після повного відновлення контуру обличчя, чуттєвості та мови. А це не раніше, ніж через декілька місяців, а то й пів року", - поділилась переживаннями Фатіма.

Але сталося диво – реабілітація йшла швидше, ніж очікувала акторка. До того ж, продюсер Галина Балан-Тімкіна та режисер Антон Азаров до останнього не хотіли відмовлятися від кандидатури Фатіми на роль у новому серіалі І це вселяло надію в жінку. Допомогло ще й те, що з різних причин початок зйомок відкладався, а це давало час для відновлення. І після проб гриму Фатіму таки затвердили на роль Лілії.

"Я граю Лілію Стоцьку – людину, яка одержима жагою помсти. Але погоня за справедливістю стане для неї роковою. Мене надихнув образ леді Ліліт з міфології – перша дружина Адама, могутня та зла спокусниця"- поділилась Фатіма.

До слова, 25 вересня у Фатіми був день народження. Акторка зустріла його на сапбордах на дикому пляжі, до якого вони з братом та батьками цього разу доїхали без пригод.

А на прихильників "Кріпосної" чекає ще один приємний сюрприз - в серіалі "Мій коханий ворог" партнером Фатіми став Марк Дробот, якого всі знають та люблять за роллю коханого Олени Коренєвої Миколи Дорошенка. Правда, у новому фільмів у них зовсім інша любов.

Прем'єра чотирисерійної мелодрами "Мій коханий ворог" відбудеться вже завтра, 16 жовтня о 20:20 на телеканалі СТБ. Головні ролі виконали: Анна Васильєва, Роман Полянський, Марк Дробот, Фатіма Горбенко.