Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і талановитий кулінар Тетяна Литвинова вирішила поділитися своїми секретами, завдяки яким їй вдається виглядати і відчувати себе приголомшливо в 45 років. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" мені 45 і я стежу за свої тілом 🌟 тому-що це мій будинок, один, на всю мою улюблену пристрасно життя. Одним з найпопулярніших питань від вас є те, що я роблю, щоб залишатися у формі. По-перше, я не роблю з цього культ, по-друге, у мене хороша генетика (спасибі Богу і батькам) і по-третє я колишня спортсменка. Але це для мене не привід розслаблятися, а навпаки стимул! Я хочу роздягатися при світлі перед моїм коханим, граціозно виходити з води в купальнику на пляжі і модно одягатися, щоб самі трендові луки сиділи на мені круто!",- стверджує Тетяна.

Литвинова розписала правила і розклад для дому моєї душі:

1. Тренування-фітнес 3 рази на тиждень 1 годину все життя.
2. Йога зарядка 3-4 р / н 1,5 - 2 години 5 років
3. Прогулянка перед сном 30 хв кожен день (з винятками, звичайно!) 4 роки
4. Ручний масаж 1-2 рази на тиждень 1,5 - 2 години більше 10 років
5. Обгортання осінь і зима по 10-20 процедур і вакуумно-роликовий масаж 3 роки.
6. Харчування, в основному це домашня їжа. Ресторанна, не чаші 1 рази на тиждень або навіть 2 тижні все моє свідоме життя.
7. Секс-регулярно
😉 все життя.
8. Кожні три місяці здаю аналіз на мікроелементи, п'ю вітаміни за призначенням і регулярно курсами, в основному Омега-3 .
9. П'ю 1,5-2 л води щодня. Причому натщесерце завжди теплу 300 мл вранці, а потім 2 ст.л теплого масла ДХІ. І в холодні дні, у мене завжди теплий сніданок - 5 років.
10. Кожні пів року або частіше, за необхідності, здаю базові аналізи і відвідую «Святу Трійцю» — гінеколог-мамолог, стоматолог і остеопат.
11. Про любов до життя, позитив та інші важливі речі пишу майже в кожному пості і ви і так знаєте, що це теж важливо для мене.
12. Висипатися. Сон, моє головне ліки від усіх хвороб, в тому числі душевних!
13. І ще, я багато працюю, часто їжджу в додому в Одесу за підзарядкою і рідко вступаю в конфлікти.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того, кулінар запропонувала записати для шанувальників тренування з її тренерами, в тому числі супер комплекс — профілактика негативних питань пов'язаних з молочною залозою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, баклажанна ікра від Тетяни Литвинової, секрети приготування і заморозки"синеньких".

Як повідомляв Знай. ua, кулінарний експерт Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати бабагануш і смачну кавказьку закуску.

Також Знай. ua писав, що маринад для білих грибів, перевірений роками рецепт від судді "МастерШеф".