Українські зірки спробували себе у новому челенджі TikTok - "Доспівай пісню". Не залишилась пасти задніх і Alyona Alyona.

TikTok шаленими темпами підкорює світ, і зараз цей додаток завантажують найчастіше. Славиться TikTok величезною кількістю челенджів. Недавній із них - "Доспівай пісню"

На сторінці шоу "ЖВЛ" в Instagram показали, хто з українських зірок прийняв музичний виклик із мережі - доспівати рядки відомого хіта.

Так Віра Брєжнєва відразу підхопила пісню гурту "Руки вверх" — "Восемнадцать мне уже" При цьому Брєжнєва пожартувала, що вона справді вже доросла, адже їй "38 уже".

Хореограф Євген Кот також відразу доспівав рядок з пісні "Вона" - хіт гурту "Плач Єремії".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дійшла черга і до харизматичної Alyona Alyona. Дівчині дістався хіт Ольги Зарубіної з далеких 80-х "На теплоходе музыка играет".

"А я одна стою на берегу, по-моєму...", - засміялась Alyona Alyona і додала: "Мої батьки колись танцювали під таке".

"Alyona Alyona не в матєрялє", - пожартував у відповідь ведучий.