Багатодітна мати Софія Стужук розповіла про раптову смерть її чоловіка, блогера Дмитра Стужука, на своїй сторінці в Instagram. Вона ділилася інформацією ще на момент ускладнення ситуації, адже чоловік вночі пережив клінічну смерть і впав у кому. Рідні сподівалися, що Дмитро незабаром прийде до тями, але через кілька годин він помер.

Читайте Знай в Google News!

В Instagram-Stories дівчина не стримує своїх сліз. та й для багатьох ця звістка стала шоком, так як він на постійній основі займався спортом. Софія заявила, що зараз немає ніякої інформації ні за документами, ні за похоронами.

Далі вона опублікувала текст: "Діма був величезною і вагомою частиною мого життя шість років. Як би там не було, незважаючи на те, що наші відносини не склалися, це батько моїх дітей і близька мені людина".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що чоловік відмовився від перебування в медичному закладі після підтвердження діагнозу, незважаючи на прохання лікарів. Мати трьох дітей стала популярною завдяки скандальним пологам в прямому ефірі, адже всі троє дітей з'явилися на світ в домашньому басейні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український блогер Стужук помер через коронавірус - "Діми більше немає"

Як повідомляв "Знай.ua", сини хворого Кернеса закликали залишити батька в спокої: "Тільки вычухался"

Знай.ua писав, У Франківську від коронавірусу помер легендарний лікар: "Добряк зі світлою посмішкою"