Відомий український ведучий програми" Говорить Україна " Олексій Суханов часто радує шанувальників кадрами з професійного та особистого життя. Нове відео чоловік записав у супермаркеті під час покупки продуктів, чим порадував і розвеселив своїх фанатів. Кадри він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Чим можна зайнятися, чекаючи на чергу до касі?...трохи потанцювати з чарівною жіночкою - @sana.mets - однією з найкрасивіших працівниць найулюбленішої крамниці міста", - написав Суханов.

На відео ведучий закрутив у танці працівницю популярної мережі супермаркетів"Сільпо". Саме так популярний український шоумен вирішив провести свій час у черзі. При цьому жінка одягнена у фірмовий фартух, медичну маску, захисну шапочку для голови і навіть в рукавичках, як це належить за санітарними нормами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментатори прийшли в захват від позитивного настрою Суханова, хоча і відзначили, що в танці вони зовсім не зберігають дистанцію, яку рекомендує витримувати МОЗ в громадських місцях в розпал пандемії.

"Боже як приємно дивитися такі моменти", " а дистанція?", "супер! Чудово! Дякую, Що ви проста і щира людина", "Олексій, ви дуже позитивні", "як же це здорово👌 Олексій, яка у Вас безцінна душа,прям теплом так і віє🙏в цьому сірому місті така гама фарб веселки і це Ви"," Ох цей Суханов-позитивчик!", "Олексій незвичайний, ні хвилини спокою", " Ох цей Суханов - позитивчик!", "Клас!!! Ось мололци🔥 🔥", "пощастило жінці"," які ви милі", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, канал " Україна "і новини" Сегодня " одягнули у вишиванки світових зірок і своїх ведучих, артпроект вишиванка.

Як повідомляв Знай. ua, 15 000 героїв і 1 700 програм, ток-шоу "Говорить Україна" святкує своє восьмиріччя.

Також Знай. ua писав, що як омолоджуються Полякова, Сумська і Суханов, розкриваємо зіркові секрети краси.