Відомий співак і композитор, А також народний артист України від 1996 року Павло Зібров продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram. Цього разу він попросив допомоги у шанувальників у тому, щоб знайти заміну п'янкому вину в захоплюючій книзі.

Читайте Знай в Google News!

Зібров зазначив, що хотів би почитати щось легке і інтригуюче, але місцями серйозне. Співак зізнався, що йому набридла бізнес література і книги про сенс життя, щастя і різні поради.

"Друзі, привіт! Бажаю всім сонячного понеділка та плідного тижня! На вихідних стикнувся з тим, що перечитавши за карантин все, що є в домашній бібліотеці. Порадьте мені гарних цікавих книжок📖 Останнім часом дуже популярна бізнес література, книги про сенс життя, щастя, різні поради, настанови і т. д.. Хочеться взагалі іншого, щось легке, інтригуюче, місцями смішне, місцями серйозне, щоб затягнуло на цілий день, як п'єр янке вино!",- пише Зібров.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили корисні рекомендації. Однак знайшлися і ті, хто запропонував почитати передвиборчі програми партій, як найцікавіше.

"Почитайте Доріан грей", "Почитайте передвиборні програми партій", "Фото бомба", "який красень", " Книги: "Двійник" та про Ніколу Теслу. Безмежно!!! цікава література", "Вам теж усього найкращого!!! Почитайте з українських-Люко Дашвар. І інтригуюче, і романтично, і еротичне", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зібров на старості років відростив пишну бороду і тепер ходить з паличкою.

Як повідомляв Знай. ua, безвусий Павло Зібров згадав молодість і присягу, яким був красенем в 23.

Також Знай. ua писав, що ловелас Зібров став розсудливим і зізнався в коханні дружині Марині.