Улюблений українцями мандрівник Дмитро Комаров у новому випуску тревел-шоу "Світ навиворіт" вирушив в один з найбільш незвичайних розважальних парків у Китаї, щоб показати, що насправді відбувається за його стінами.

У китайській провінції Юньнань недалеко від міста Куньмін місцевий підприємець заснував тематичний парк розваг, який викликав масу суперечок у всьому світі. Він витратив 14 мільйонів доларів на створення королівства з мініатюрними декораціями, потрапляючи у яке туристи занурюються в атмосферу справжньої казки. Парк нагадує Діснейленд з фігурами ельфів, фантастичними замками, сходами та воротами.

Але тут немає звичних американських гірок і солодкої вати, а його головні мешканці - люди з карликовістю. Артисти, актори й танцюристи, чий зріст нижчий за звичайний, приваблюють в це королівство мільйони туристів.

Дмитро Комаров вирушив в парк не просто як глядач, а щоб дізнатися зворотну сторону життя акторів - чим вони живуть, як працюють, чому вибрали для себе таку сферу, і як ставляться до туристів, які приїжджають подивитися на їхні виступи.

"Артисти готуються до виступів і ставляться до них як до роботи, після якої у них починається вже звичайне життя - з друзями, визнанням і любов'ю", - розповів Дмитро Комаров.

У парку телеведучий познайомився з найголовнішим жителем казкового міста - чоловіком, який є "королем" у цьому мініатюрному королівстві. Він провів для "Світу навиворіт" екскурсію по великій території парку розваг, показав, як облаштований побут артистів, розповів, чому вони з'їжджаються зі всієї країни, щоб працювати там, а також поділився своєю історією кохання.

За традицією програми, "Світ навиворіт" влаштує для жителів цього казкового міста справжній сюрприз і подарує незабутню пригоду, яку вони не забудуть ще дуже довго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав сумну правду про українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров стане "батьком" для головного китайського скарбу

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров благає врятувати життя 6-річної дівчинки