Відома українська продюсер Олена Мозгова, дочка легендарного композитора і співака Миколи Мозгового, яка з 2012-го року продюсує свого чоловіка, співака Девіда Аксельрода, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу колишня дружина українського артиста Олександра Пономарьова показала в мережі миле фото зі своєю мамою.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Олена трепетно обіймає свою маму, вони стоять в просторій кімнаті. Перед камерою Мозгова з'явилася в довгій чорній сукні цікавого фасону, тоді як її мама – в білосніжній блузці. У підписі до публікації Мозгова ніжно написала: "Моя прекрасна Мамуся #мама #mummy #mam". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію продюсера, її і маму засипають компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, як гарно виглядає колишня теща Пономарьова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, коханка Тарзана нарешті наважилася на головний подвиг, все заради почуттів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова згадала лихі 90-ті.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова згадала настанови батька.