Яна Шемаєва більш відома як Jerry Heil - українська співачка і відеоблогер. 21 жовтня вона відсвяткувала свій 25-й день народження і розповіла про це на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram, де також поділилася про те, як привітали її друзі і що вона собі побажала.

Читайте Знай в Google News!

Вона написала, що бажає приєднатися до космічної станції геніальних ідей і безмежних можливостей їх реалізації. Її друзі додали трохи креативу в свято, тому влаштували яні квест по місту. "Коли я на каблах вперше за століття. Ну принаймні за ранковий торт тепер можна не переживати - все вибігала", - поділилася вона.

Тому і була вдячна своїм друзям за те, що вчора у неї був кращий день народження в житті. Вона порадила всім організовувати сюрпризи своїм приятелям.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Мати такого розміру очі образливо по відношенню до почуттів тих, у кого очі звичайного розміру", "Худенька наша Яна, у тебе попка полум'яна. Така струнка і незрівнянна, Ти мрія кожного вегана. І нехай в день святковий цей, корисних набажають все речей. А я від себе так скажу, ти Будь щаслива, а то покараю", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Звідки беруться гроші": Дмитро Карпачов пояснив, чи варто батькам брати дітей на роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", доведе дідуся: красуня-внучка Ющенка похвалилася новою косметичною процедурою.

Знай.ua писав, Леся Нікітюк відверто розповіла про дружбу з чоловіками і сварки: "Мене гризла образа"