Відома українська телеведуча, яка брала участь в шоу "Останній герой", журналіст програми "Ранок у Великому Місті" та ведуча ICTV Анна Ахава Тесленко поділилась з українцями материнськими буднями у соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, материнство пробудило у жінці найтонші струни і тепер вона точно знає, хто для неї найважливіший у житті.

"Мені весь час задають одне і те ж питання "ну як тобі в ролі мами?" А я, розгублено моргаючи, жую мову ... 😅 бути "в ролі мами" - дивне формулювання, але явно закореніла. І я задумалася, так як це бути в ролі мами... 🤔 Мабуть, всі хочуть почути, що все змінилося, перевернулося догори дном, і більше моє життя не належить мені.. але ні.. І ось перше, про що я подумала - був комар 🦟. Коли раніше він дзижчав наді мною вночі, я з психами відмахувалася, бісилася, і крізь сон, могла погнати упиря в бік Саші)) нехай жере його, у нього шкіра товща 😂 а зараз я лежала і не дихала, і не ворушилася, що б комар сів на мене і вкусив швидше, тільки щоб не на дитину 🙌 Такі вони будні материнства ))", - зізналась ведуча у неземній любові до свого малюка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук нарешті зміг познайомити нову дружину Горняк з дітьми — колишня не дозволяла

Також Знай.ua писав, українці потролили Фреймут за "дуель" з Катериною Кухар на "Танці з зірками".