Заслужений артист України, телеведучий і актор Юрій Горбунов частенько ділиться новими знімками в соціальній мережі Instagram. Хоча останнім часом його життя наповнене участю у проєкті "Танці з зірками", Горбунов знаходить час і для буденних справ.

Читайте Знай в Google News!

Лише нещодавно телеведучий хвалився лісовим "уловом" - кошиком грибів, який назбирав у компанії зі своєю дружиною - ведучою "Світського життя" Катериною Осадчою. А зараз опублікував радісне фото на фоні свого нового автомобіля Jaguar Land Rover. Так би мовити, похвалився покупкою.

Юрій Горбунов, фото: instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов, фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"В гостях - як вдома!! #моямашина #осінь #landrover #winner", - підписав своє нове фото Юрій Горбунов. Юрій Горбунов

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Уявляю, скільки вона коштує 😇", "Круто 😍", "Машинка супер", - коментують свіжу фотографію Горбунова його підписники.

Коментарі, фото: instagram.com/gorbunovyuriy
Коментарі, фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, Юрій Горбунов зі своєю дружиною Катериною Осадчою виховують трирічного сина Івана, який народився 18 лютого 2017 року. Подружжя тоді ж у лютому 2017 року оголосило, що вони офіційно одружені.

Катя Осадча з 2001 року по 2004 знаходилася у шлюбі з бізнесменом і народним депутатом від Партії зелених Олегом Поліщуком. У вересні 2002 року народила від нього сина Іллю.

Юрій Горбунов був одружений з колишньою актрисою балету івано-франківського театру Людмилою, старшою за нього на 10 років. У 2011 році став дідусем, його донька Ксенія народила онуку Поліну.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка: "Не погодуєш"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"