Відома фото- і фітнес-модель родом з Німеччини Міржам Шері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У красуні більше 1,7 мільйонів фоловерів, які не тільки насолоджуються її бездоганною фігурою, але і мотивуються інформативними постами дівчини про тренування, любов до себе і правильне харчування.

Нещодавно знаменитість виставила відверте відео, на якому рекламувала популярний бренд спортивного харчування, примірявши лише міні-шорти і топ лзурного кольору з логотипом. Дівчина вирішила поєднати приємне з корисним, показавши численним прихильницям ще й одні з улюблених вправ для красивих сідниць і ніг, які можна з легкістю повторити в домашніх умовах, не вдаючись до допомоги додаткової ваги.

Варто відзначити, що фітнес-кар'єра Міржам почалася досить випадково - в 2008 році красуня прийшла в спортзал, щоб позбавиться від болю в спині, але поступово результат від тренувань почав подобатися їй все більше. Красуня-одна з небагатьох інфлюенсерів, яка не збільшувала груди, сідниці, не вдавалася до різних пластичних операцій і не видозмінювала обличчя за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дівчина частенько публікує кадри без макіяжу, відео тренувань, колажі з вдалими/невдалими фото, щоб навчити прихильниць по всьому світу любити себе такими, якими вони є. Також фітнес-красуня - веган і є амссадором бренду спортивного харчування з США "BANG ENERGY".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше