Претендент на серце Мішиної занурить "Холостячку" в еротичну атмосферу фільму "50 відтінків сірого".

Головна героїня проєкту "Холостячка" акторка театру та кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина продовжую пізнавати чоловіків, які на першій вечірці отримали бутоньєрку, а разом з нею і шанс поборотися за її серце.

Весь час Ксенії зайнятий роботою та сином, навіть романтику акторка бачить лише в кадрі. Тому ведучий Григорій Решетник запропонує чоловікам підготувати презентації з ідеями романтичного побачення. Холостячка може обрати лише три, які найбільше зацікавлять.

Ксенія Мішина, фото СТБ
Ксенія Мішина, фото СТБ

"Це дуже важкий момент відбору побачення, в першу чергу, тому що я повинна обрати лише три. Я думаю, що все буде дуже гарно, романтично, мені дуже хочеться максимально відчувати себе жінкою", - Зазначає Мішина.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Та наразі Ксенія і гадки не має, хто з чоловіків підготував для неї "найідеальніше побачення", з ким вона розкриє секрет десерту від мішленівського кухаря, а хто перший роздягне її та занурить її в атмосферу фільму "50 відтінків сірого".

Ксенія Мішина, фото СТБ
Ксенія Мішина, фото СТБ

Жага заволодіти увагою Холостячки створить між чоловіками напругу та конкуренцію. Конфлікт дійде до бійки. Ще один учасник піде обманним шляхом, щоб одноосібно заволодіти увагою Холостячки.

Глядачі також побачать, хто першим заслужить прихильність Ксенії та першу бутоньєрку тижня, а хто буде покинутий на самоті, заради побачення з іншим чоловіком, та дізнаються, чому перемога у груповому змаганні не дістанеться явному лідеру та кого з учасників терміново госпіталізують.

Другий випуск романтичного реаліті можна буде подивитись вже цієї п’ятниці, 30 жовтня.