Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою.

Читайте Знай в Google News!

Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Зараз за його життям стежить близько 2 мільйонів користувачів соцмережі.

Нещодавно Потап поділився крутим відео для платформи TikTok, в якому з'явився зі своєю дружиною Настею Каменських. Зіркова парочка підготувала похмурий образ на День всіх святих. Буквально в лічені секунди вони перетворилися з простих смертних на вампірів.

"Настрій Хеллоуїна з Настею Каменських🎃", - підписав кумедний ролик репер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Заєб*ли вже зі своїми єб*нутими😂 піснями і кривляннями", "Оххх 🔥 👍 які ви класні😍🔝💣", "Крутий", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап засвітив маленького "По" на публіці і засоромив Мейхер: "Не можу стримати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав свого спадкоємця, Каменських ні до чого.

Також портал Знай.uа писав, що щаслива Настя Каменських поділилася з українцями секретом: "Насолоджуйтесь!".