Український телеведучий і актор, чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов, як і багато зірок нині, із задоволенням веде свій інста-блог. Він завжди знаходить, чим порадувати і здивувати своїх шанувальників. 28 жовтня Горбунов разом з фоловерами вирішив віддатися теплій ностальгії і виклав фотографію чотирнадцятирічної давності, з проекту "Танці з зірками".

Тоді все тільки починалося, а Горбунов поділяв роль ведучого з популярною нині співачкою Тіною Кароль. На фото Тіна і Горбунов знаходяться в студії, обидва в східних традиційних костюмах. При цьому сам Горбунов схожий на Султана, а Тіна — не то на його кохану дружину, не то на кращу наложницю. Цікаво, а що б сказав, дивлячись на це фото, ревнивий южанин Дан Балан?

"14 років тому!! Танці з зірками 1 сезон!! Ми не змінились😇! #танціззірками #tanci1plus1"—- життєрадісно написав Горбунов. Цікаво, що ні сам Горбунов, ні Тіна, чия слава тільки починалася на той момент, майже не змінилися. Ніби час не владний над людьми мистецтва і над проектом, покликаним нести танцювальне мистецтво в маси.

Фотографія знайшла теплий відгук в серцях народу, і за короткий час набрала більше шести тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка: "не погодуєш"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"

Також " Знай.ua " писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "хранителька династії"

Як повідомляв портал " Знай.ua, Костюшкін з "Чай удвох" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"