Один з найулюбленіших ведучих тревелшоу "Орел і Решка" Коля Сєрга відвідав у Києві, в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver), презентацію серіалу "Велике коло" Артемія Суріна про його навколосвітню подорож за 280 днів. Це історія про українського мандрівника, який проїхав 6 континентів Землі, 40 країн, 3 океани без авіаперельотів - пересуваючись тільки наземним і водним транспортом.

Коля прийшов підтримати Артемія і привітати його з подвійною прем'єрою. Крім документального серіалу, мандрівник ще випустив і книгу, в якій відверто розповів про всі захоплюючі моменти його поїздки. Вона отримала назву "280 днів навколо світу. Історія однієї мрії".

Коля Сєрга і Катя Осадча
Коля Сєрга і Катя Осадча

Зірка "Орла і Решки" прийшов на презентацію не один, а з дівчиною, але, як відомо, говорити про особисте він категорично відмовляється. Співак і ведучий воліє не розкривати подробиці особистого життя. Для фотографів Сєрга позував у компанії телеведучої Каті Осадчої.

Виглядав Коля дуже елегантно і на питання, що ж змінилося в ньому, відповів ухильно: "В мені весь час щось змінюється. Я відповідаю темпу еволюції!".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Катя Осадча та Артемій Сурін
Катя Осадча та Артемій Сурін

Прем'єра "Великого кола" Артемія Суріна в кінотеатрі "Оскар" (Київ, ТРЦ Gulliver)
Прем'єра "Великого кола" Артемія Суріна в кінотеатрі "Оскар" (Київ, ТРЦ Gulliver)

Володимир Остапчук з Христиною Горняк і Артемій Сурін з Мариною Яхонтовою
Володимир Остапчук з Христиною Горняк і Артемій Сурін з Мариною Яхонтовою

Як розповів Знай.uа Коля Сєрга, він завжди був стильним хлопцем, а ось за модою йому стежити ніколи і особистого стиліста у нього немає.

"Це все мій внутрішній прояв. Ти ж ставиш підпис під всім тим, що входить в твій образ, входить в твоє життя. Це ж зона відповідальності. Це говорить про нас", - зазначив артист.

Шанувальники Сєрги могли звернути увагу, що він любить об'ємні прикраси, аксесуари: кільця, кулони, ланцюжки. В руках Коля тримав чотки.

Коля Сєрга, фото: Instagram артиста
Коля Сєрга, фото: Instagram артиста

Коля Сєрга, фото: Instagram артиста
Коля Сєрга, фото: Instagram артиста

"Напевно, мода - це занадто звивиста субстанція, щоб за нею слідувати. За цим треба стежити і на це витрачати багато часу, а у мене дуже багато речей, які дійсно вимагають моєї уваги і мого часу, тому я віддаю перевагу більш консенсусним речам. Я віддаю перевагу більш постійним речам і більш постійним ідолам. Для мене стиль є більш зручним "камертоном", ніж мода", - пояснив Сєрга.

За словами артиста, подорожі якраз і сприяють внутрішнім змінам в людині. І хоч в Україні є й інші відомі мандрівники (і Діма Комаров, і Артемій Сурін, про якого і написано вище), але конкуренції між ними немає.

"Ми всі робимо одну спільну справу. І це круто! Тому що подорожі - це дуже сильний каталізатор для зміни особистості. Подорожуючи по світу, ми подорожуємо по собі. Ми все одно бачимо під час цих подорожей рівно те, що є в нас. Тобто, як дзеркала, в яких відбиваємося ми. Тому хтось подорожує і бачить, кожну деталь зміни погоди - краси зовні, хтось подорожує і весь час знаходиться десь всередині - більш інтровертивні подорожі, хтось вважає за краще порівнювати готелі і рівень сервісу. Я дуже радий, що стільки талановитих людей знаходяться в цій сфері", - підкреслив Коля Сєрга.

Зазначимо, що Коля продовжує подорожувати, навіть у карантинних умовах. Він тільки повернувся після туру до Туреччини, який сам же і організував. Поїздка була в Ізмір і Каппадокію, а раніше він влаштовував вікенд в Стамбулі і ділився з підписниками кадрами з цього тріпу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Коля Сєрга розповів в шоу "Слава +" про те, з ким з ведучих "Орла і Решки" йому було складно працювати.

Також Знай.гф писав, що Дмитро Комаров розповів, як розважався з красунею-дружиною на зйомках у Гонконзі.

Також читайте, де ведучий "Орла і Решки" переночував у готелі з мільйона живих дерев.