Ведучий і автор популярного тревел-шоу "Світ навиворіт", відомий український мандрівник Дмитро Комаров розповів, як розважався з красунею-дружиною на зйомках у Гонконзі.

До Дмитра Комарова вперше прилетіла в експедицію його дружина Олександра Кучеренко, влаштувавши коханому домашню атмосферу та надихаючи мандрівника на неймовірні зйомки.

Про особливі 5 днів у Гонконзі з красунею-дружиною Дмитро Комаров розповів у себе на сторінці в Instagram.

"Це були особливі 5 днів зйомок в Гонконзі. Вперше до мене в експедицію прилетіла дружина Олександра Кучеренко і відчуття від роботи в експедиції стали, як вдома. Вранці я йшов на зйомку, а ввечері повертався в готель, майже як додому. Сьогодні у 22- 45 на 1 + 1 ви побачите випуск, на зйомки якого мене надихала кохана. Звичайно ж, на небезпечні заходи, такі як полювання на змій або робота на великій висоті, я Сашу не брав", - розповів Комаров.

Та все ж у мандрівника "знайшлась" безпечна зйомка, на яку він зміг взяти свою кохану.

Дмитро Комаров розповів про те, як арендував 1 квадратний метр "гонконзької дачі" та посадив там всяку всячину. За словами мандрівника, це була перша і наразі єдина зйомка, на якій була присутня його дружина.

"Так я став гонконзьким фермером і обзавівся ділянкою землі в одному з найдорожчих мегаполісів планети", - похвалився Комаров.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На опублікованих кадрах Комаров позує в оточенні своєї дружини на даху багатоповерхівки, де вони знімали сюжет. Шанувальники буквально засипали кумира компліментами та лайками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молоденька дружина Комарова зігріла осінь любов'ю

Як повідомляв портал Знай.ua, у родині Комарова зі "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення

Також Знай.ua писав, Комаров порівняв українців з європейцями