Акторка "Жіночого кварталу", колега зірки пікантної комедії "Свінгери" Анни Саліванчук і Юрія Ткача в ситкомі "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зіркова красуня також часто з'являється на світських заходах.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 34-річна гумористка поділилася з багатотисячною армією шанувальників чорно-білим кадром, на якому позує в довгому пальто на запах і в чорних окулярах на тлі коней.

"Як вам погодка? Чим любите займатися в такі похмурі дні? Повалятися б зараз під ковдрою? ️За фото подяка моїй @oksi_official🖤", - написала Сопонару.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я не знаю як у вас в Києві, але у нас весь тиждень були і обіцяють дощі!", "Супер ❤️❤️❤️", "Класна фотка", "Дуже красиво", "Погодка для гарного фільму, красуня❤️", " Погода похмура☁️! Настрої не дуже!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару розповіла, як поборола covid-19: "За стіни трималася, щоб піднятися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Сопонару назвала причину розставання з бойфрендом-британцем і розповіла, як відвідувала подругу Анну Саліванчук в пологовому.

Також портал Знай.uа писав, як зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару ледь не втратила сукню на бретельках, оцінили всі.