Відома телеведуча Ксенія Собчак опублікувала у себе в Telegram-каналі скріншот погроз відрізати голову після того, як вона в соціальній мережі Instagram підтримала президента Франції Еммануеля Макрона через теракти, що відбулися.

Читайте Знай в Google News!

Президент Франції є героєм, за її словами, і саме після такого Собчак стала отримувати повідомлення з погрозами. Макрон заявив, що в країні продовжать публікувати карикатури на пророка Мухаммеда незважаючи на теракти. Ксенія заявила, що її номер атакують якісь люди з кавказьким акцентом і погрозами.

Одному виданню вдалося зв'язатися з одним із тих, хто погрожував їй, який спробував пояснити свій вчинок.

"Просто хотів з'ясувати, що вона має на увазі, виставляючи такий пост. Є люди, які не можуть контролювати свої емоції, провокувати їх, я вважаю, неправильно. Вона повинна публічно вибачитися", - заявив він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Майже два тижні тому, 16 жовтня, в Парижі був обезголовлений вчитель за карикатури на Мухаммеда. А сьогодні, 29 числа, біля церкви Нотр-Дам в Ніцці чоловік з ножем напав на людей, паралельно вигукуючи ісламські релігійні гасла. Він був затриманий представниками правоохоронних органів.

Жертвами цього нападу стали три людини, одним з яких християнський священик. Одна з жертв була обезголовлена, а кількість поранених не уточнюється. Антитерористичний комітет французької прокуратури зараз займається цією справою.

Подібний напад пізніше стався в іншому французькому місті - Авіньйон. Там чоловік з ножем намагався напасти на поліцейських і вигукував "Аллах акбар!", погрожуючи співробітникам поліції. Він у підсумку був застрелений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в курортній Ніцці відрізали голову жінці і закололи чоловіка прямо біля церкви, деталі теракту.

Як повідомляв "Знай.ua", малолітні відморозки на самокатах тероризують дніпрян, люди в сказі: "Батьки, вам нормально?"

Знай.ua писав, секстремістка Femen роздяглася на підтримку абортів перед здивованою дівчинкою і очманілої бабусею.