Російська актриса театру і кіно, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк користувалася послугами сурогатної матері. Про це розповіла її колега, актриса Анастасія Макєєва в інтерв'ю YouTube-каналу "Емпатія Манучі".

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Макєєва у розмові з блогером В'ячеславом Манучаровим повідала про свої численні спроби завагітніти. За словами Макеєвої, вона пережила вже чотири екстракорпоральних запліднення.

"Я про дітей задумалася вже давно. Не все просто. Пробую з 30 років, але не виходить", — зазначила актриса.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Артистка згадала й про Анастасію Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією. Спершу вона зазначила, що й сама замислювалася про сурогатне материнство.

"Наскільки я пам'ятаю, у Насті Заворотнюк було сурогатне материнство, але це не сильно їй допомогло. Хтось помре від раку, але народить дитину, хтось не народить взагалі", - заявила актриса.

Нагадаємо, донька Анастасії Заворотнюк і її чоловіка Петра Чернишова Міла, з'явилася на світ в жовтні 2018 року. Про появу дитини пара розповіла в березні 2019 року.

На момент народження Міли Заворотнюк було 48 років, однак ніхто не бачив актрису вагітною. А вже у жовтні 2019 року в артистки виявили рак мозку. Представники Заворотнюк і її родичі не коментують стан актриси.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки потратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"