Мікеле Морроне – відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Мікеле виклав в мережу незвичайне спекотне фото, на якому позує в спокусливому образі. Красунчик-актор зображений в цікавій локації, він сперся спиною на колону і не дивиться в камеру. На прогулянку він вийшов на подив у світлому вбранні – на ньому білосніжні штани і смугаста сорочка, розстебнута на грудях. У підписі до публікації Морроне написав: "Сонечко... зігрій мене". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями. Багато з заздрістю дивляться на ідеальне тіло Мікеле, дивуючись, як йому вдається тримати себе в такій формі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.