Естрадна Співачка Наташа Корольова останнім часом продовжує перебувати у центрі уваги ЗМІ після того, як на суд громадськості винесли подробиці про подружні зради її чоловіка стриптизера Тарзана (Глушко). Не відстає і фанатський акаунт Корольової у соціальній мережі "Інстаграм", на сторінці якого шанувальники розмістили відео, в якому можна побачити, як росла і змінювалася улюблениця мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

На перших кадрах Корольову можна побачити ще немовлям з голими сідничками, а на останніх вона вже зріла зірка естради. Авжеж, роки не минули непомітними, але й зараз вона виглядає доволі молодо як на свої 47 років.

А не так давно Наташа Корольова розповіла про те, що молода коханка її чоловіка Тарзана Анастасія Шульженко повинна була стати сурогатною матір’ю їхньої дитини.

Нагадаємо, що Настя пройшлася по різних ток-шоу на федеральних каналах, де не тільки розповіла про те, що її зв’язок з Тарзаном тривав півтора року, але ще як доказ показала відео, на якому обидва обіймаються, без одягу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай. ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.