Раміна Есхакзай показала фанатам спекотне фото у відвертому образі.

Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала спекотне фото, на якому позує в досить відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що Раміна рідко публікує такі пікантні фото в соцмережі, але цього разу виділилася. Вона показала фанатам кадр з нової фотосесії, на якому вона позує в цікавому образі. Дівчина розкинулася в кріслі, на ній чорне мереживне боді, поверх якого вона накинула білосніжний плащ, свій образ вона доповнила білими чобітьми до стегон і чорними мереживними рукавичками. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Есхакзай написала: "Ідеальний наряд для сьогоднішньої погоди". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.