Знаменитості як ніхто інший дбають про бездоганний зовнішній вигляд, однак не завжди їм це вдається на відмінно.

Читайте Знай в Google News!

Деякі відомі жінки й дійсно переборщили з нарощенням вій. Вони не те, що виглядають неприродно, а й взагалі кумедно. Їхні неймовірно довгі та об'ємні вії одразу впадають у вічі.

Наприклад, у співачки Лоліти Мілявської довгі, але надто рідкі вії дістають аж до самих брів. Своєю чергою Нюша одразу після нарощення вій вирішила похвалитися "обновкою", виклавши селфі з витріщеними очима. Мабуть, намагалася акцентувати увагу на більш виразному завдяки новим віям погляді.

Лоліта Мілявська, фото: vse-pro.com
Лоліта Мілявська, фото: vse-pro.com

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перестаралася з віями й учасниця проєкту "Канікули в Мексиці" Ніта Кузьміна, що добре видно на знімку. Дружина Павла Волі Ляйсан Утяшева також спробувала можливості нарощення. Очевидно, ще юна гімнастка таким чином намагалася створити вражаючий грим для виступу.

Балерина Анастасія Волочкова теж не пасе задніх. Адже крім славнозвісних шпагатів танцівницю впізнають і по густих чорних віях. Не утрималася від нарощення й зірка "Дом-2" Олена Водонаева. А очі епатажної письменниці Олени Леніної ледь-ледь видно з-під неймовірно довгих вій.

Альона Водонаєва, фото: vse-pro.com
Альона Водонаєва, фото: vse-pro.com

Ніта Кузьміна, фото: vse-pro.com
Ніта Кузьміна, фото: vse-pro.com

Ляйсан Утяшева, фото: vse-pro.com
Ляйсан Утяшева, фото: vse-pro.com

Анастасія Волочкова, фото: vse-pro.com
Анастасія Волочкова, фото: vse-pro.com

Лєна Леніна, фото: vse-pro.com
Лєна Леніна, фото: vse-pro.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спокусливу фігуру Кароль не втримала навіть сукня, буквально на ниточці: ще б хвилина і...

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"