Instagram Facebook-популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами.

Читайте Знай в Google News!

Ольга Фреймут покинула проект"Танці з зірками". Незважаючи на виліт, Оля тепер має велику кількість спогадів про танці, команду і сам проект.

"Жити за принципом фокстроту: в обіймах надійного партнера; робити широкі і сміливі кроки; високо і гордо тримати голівоньку, незважаючи на всі перепетії. Друзі, спасибі Вам за те, що так голосували - несподівано було дотанцювати до 10 ефіру. Дякую @zavaduk за милу авантюру @tanci1plus1, яка завжди буде викликати теплі спогади. @dikusar_dmitriy - з тобою танцювати божественно...",- пише Ольга.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Віддані шанувальники підтримали знаменитість і відзначили, що її танці були наповнені енергетикою. Однак інші коментатори відзначили її хворобливий зовнішній вигляд, який особливо помітний з темним волоссям і також помітили, що вона ніяк не згадала про свого партнера, який вклав в неї стільки сил. Хоча сама Ольга швидко видалила коментар, де їй вказують на її культуру, скріншоти пам'ятають все.

"Шкода що ви покинули паркет (((Ваша пара була найправжнішою🤗!!! Вашим подвигом ви мене надихнули! Ви мій кумир!", "Для нас ви героїня та переможниця. Кожен танець був наповнений величною енергією, ви гідно показували свої танцювальні вміння та красиву акторському гру.", "Ви молодець Олю ,ви танцювали для ваших прихильників і у вас це вийшло на ура ,браво", " Ви так красиво сказали жити в стилі фокстрот❤️", " жах, на відьми хвору вона і схожа,особливо з темним волоссям...Це передоз", " Нє, чорний то не Ваш...", "Дууже дивно, за Іллю жодного слова. Він і ковідом перехворів, хворим репетирував. Хочу б з поваги можна було подякувати. Це елементарна культура", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Фреймут від" танців з зірками " залишилися тільки спогади - це кінець.

Як повідомляв Знай. ua, Фреймут після "танців з зірками" розкрила секрети молодості, уколи краси або домашній догляд.

Також Знай. ua писав, що Фреймут з тріском провалилася на" Танцях з зірками", українці не стрималися.